Jos van der Horst: de macht, het leven en de dood

Een insider emailde me de volgende informatie. De voormalige supermarktmanager Jos van der Horst is naast scholingsmedewerker (een vaste baan) en bestuursvoorzitter ook Wethouder én Statenlid voor de SP. Dat wil zeggen dat Statenlid Van der Horst Wethouder van der Horst gaat controleren. Blijkbaar is dat legaal in Nederland, maar het geeft wel aan waar het bij de SP om draait: macht. En als het even kan 100% macht.

Tijdens de collegeonderhandelingen is de vrouw van Van der Horst, Hanneke Meijer, op 51-jarige leeftijd overleden na een spierziekte en longkanker. Haar laatste zeven weken waren terminaal, maar Van der Horst bleef handen schudden en schouderkloppen. Het zou een mooi moment voor reflectie kunnen zijn geweest. Maar, zo stelt Van der Horst: “Het is allemaal heel dubbel, maar het leven gaat door.” Blijkbaar ziet hij het echte leven niet als het leven, maar zijn carrière.

Verder in de email:

In Friesland heeft de SP in maart jl. meegedaan in 2 gemeentes, nl. Smallingerland en Sud West Fryslan. Smallingerland is Drachten e.o. en heeft de kruidenier van der Horst als partijleider, en in Sud West, hoofdplaats Sneek, is de kar de laatste jaren getrokken door Fenna Veenstra, Statenlid voor de SP in Friesland en ik geloof nummer 7 op de lijst voor het Europese Parlement. Let op deze dame, dit wordt een coming star in het rode bastion. Zij is niet in de raad gekozen, blijkbaar een verbod van het polit bureau. Deze dame is binnen de SP van der Horst opgevolgd als regiovertegenwoordiger voor Friesland. Binnen Sud West is de SP snel buiten de deur gezet maar in Smallingerland is de SP toegetreden tot het college, met je raad het al, de kleine kruidenier als wethouder.
(…)
En wat natuurlijk belangrijk is, is dat centenbewaker v Gijlswijk weer in haar handen zit te wrijven met het idee dat er weer meer geld tegen de plinten kan klotsen en zeker door alle nieuwe raadsleden die keurig zullen gaan afdragen richting Amersfoort.

Meer over Jos van der Horst

Advertenties

 1. Jan Preuter

  Ik vind het onbehoorlijk en schandelijk hoe over deze man wordt gesproken. Een ieder die iemand verliest gaat hier op zijn of haar eigen manier mee om. Verder is de tekst alleen maar verdachtmakend en nergens op gebasseerd. Ga je schamen!

 2. Dat hoef ik niet Jan, want ik zet alleen de feiten op een rijtje. Dat die feiten jou niet bevallen, is een andere zaak.

  • jan Preuter

   Je hebt je nieuws via een mail verkregen en dat noem je feiten? Je kan spreken over feiten als je hoor en wederhoor hebt toegepast en de zaak grondig hebt onderzocht. Dit is niets meer dan roddeljournalistiek met als doel mensen te beschadigen. Ik blijf het schandalig vinden!

   • Vertel dan maar eens wat er allemaal niet waar is aan wat ik schrijf.

    • jan preuter

     J
     Je draait de zaken om. Laat jij nou eens zien wat er wel waar is. Niet afgaan op een mailtje maar een onderbouwing van je verhaal. Heb deze site eens doorgesnuffeld en je bent zelf alles behalve transparant.

 3. O, dat is slappe hap Jan, wel roeptoeteren maar niet leveren.

  Komt-ie:

  WAAR: Een insider emailde me de volgende informatie.
  WAAR: De voormalige supermarktmanager Jos van der Horst
  WAAR: is naast scholingsmedewerker (een vaste baan) en bestuursvoorzitter ook Wethouder én Statenlid voor de SP. Dat wil zeggen dat Statenlid Van der Horst Wethouder van der Horst gaat controleren.
  WAAR: Blijkbaar is dat legaal in Nederland,
  LEES DE FEITEN OP DIT WEBLOG (EN ELDERS IN KRANTEN ETC.): maar het geeft wel aan waar het bij de SP om draait: macht. En als het even kan 100% macht.

  WAAR: Tijdens de collegeonderhandelingen is de vrouw van Van der Horst, Hanneke Meijer, op 51-jarige leeftijd overleden na een spierziekte en longkanker.
  WAAR: Haar laatste zeven weken waren terminaal, maar Van der Horst bleef handen schudden en schouderkloppen.
  WAAR: Het zou een mooi moment voor reflectie kunnen zijn geweest. Maar, zo stelt Van der Horst: “Het is allemaal heel dubbel, maar het leven gaat door.”
  LOGICA: Blijkbaar ziet hij het echte leven niet als het leven, maar zijn carrière.

  Nou jij weer Jan.

 4. jan preuter

  Jij weet echt niet waar je het over hebt en ik word hier echt kotsmisselijk van, Afgaan op 1 mailtje en dat voor waarheid publiceren. Waarom mensen op deze manier willens en wetens proberen te beschadigen? Dit is ook mijn laatste reactie, want je valt in herhaling maar geeft geen antwoord op mijn vraag. Volgens mij is er bij jou ooit iets goed misgegaan en ik adviseer je hulp te zoeken.

  • Jan, voor de laatste keer: geef gewoon even aan wat er niet waar is aan wat ik schrijf. Anders is je klacht gewoon geroeptoeter in het luchtledige. Overigens doe je zelf wat je mij kwalijk neemt, dus ben je erg hypocriet bezig.

Reageer!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: