SP wil met PVV blijven samenwerken

roemer-wilders

SP Transparant noteert: De SP wil blijven samenwerken met de partij wiens leider ‘haat zaait’.

De PvdA zal na de oproep van PVV-leider Geert Wilders tot ‘minder Marokkanen’ geen enkele voorstel van diens partij meer steunen. De andere fracties willen weliswaar geen samenwerking met de PVV, maar sluiten niet uit dat ze ooit voor moties van die partij zullen stemmen als ze het er inhoudelijk helemaal mee eens zijn.

Dat bleek maandag uit een rondgang bij de Kamerfracties. VVD en GroenLinks moeten de zaak wel nog intern bespreken. Dat gebeurt dinsdag.

De PvdA-Kamerleden Duco Hoogland en Roelof van Laar lieten zaterdag via Twitter weten dat de PVV op geen enkele steun meer hoeft te rekenen, nadat partijleider Diederik Samsom al eerder iets soortgelijks had gezegd. ‘De PVV heeft te veel grenzen overschreden.’

Maar VVD, CDA, SP, D66, GroenLinks, ChristenUnie en 50PLUS gaan minder ver. ‘Geen cordon sanitaire’, is hun stelling.

(Trouw,  24.03.2014)

De SP werkt ook samen met de VVD, ondanks dat die partij ‘steelt van de armen om aan de rijken te geven’, aldus Emile Roemer.

Advertenties

  1. Wat is dit voor extreem rechts geleuter. De SP heeft nog nooit samengewerkt met de PVV en dat gaat nooit gebeuren ook.. Wie is de bedenker van dit populistische onzin verhaal, laat me raden, vast een PVV er. Als de SP ooit gaat samenwerken met deze vieze racistische extreem rechtse organisatie houden ze geen lid meer over en daar passen ze wel voor op. Als dit bericht niet snel verdwijnt, loop je grote kans op juridische stappen.

  2. Deze leugen is door gestuurd naar de SP, die weten er wel raad mee. Laster is namelijk strafbaar

  3. Lambert Deen

    In Belgie heeft een cordon sanitair averechts gewerkt. Dat sommige amoeben de politieke mechanismen van het isoleren van politieke macht niet begrijpen is triest. Ik wil jullie best wel eens een bijscholing geven hoor

  4. Lambert Deen

    Sonja, de pot verwijt de ketel? je geeft dus op social media toe dat het laster is? Vreemd

Reageer!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: