Ballonnen voor verandering in politiek

Hete Herfst of Hete Lucht?

De stadsbruggen zijn versierd met grote heliumballonnen en in de stadsgracht zijn SP-strandballen te zien. Lijsttrekker Tjitske Siderius: ‘Het is tijd voor verandering in de Zwolse politiek. Op 19 maart kunnen Zwollenaren echt het verschil maken. Een stem op de SP is een stem op een 100% sociaal Zwolle.’ (zwolle.sp.nl)

Op 21 september vorig jaar meldde de SP nog: “Vandaag begint de ommezwaai“. En het zou (weer) een “Hete Herfst” worden, en die dag was “pas het begin”. Van wat? Na een paar maanden ben ik nog eens bij diverse SP’ers te rade gegaan met de vraag waar die Ommezwaai nou blijft. Geen enkele SP’er reageerde.

En waar blijft de Cannabus?

De Cannabus Cannabisbus, het promotie voertuig van de Verenigde Coffeeshophouders van Nederland, staat vrijdag 31 augustus vanaf 14.00u op de Nieuwmarkt in Amsterdam. Dit initiatief van inmiddels meer dan 200 coffeeshop ondernemers uit het gehele land is bedoeld om alle coffeeshops te betrekken bij hun campagne, die er op gericht is de SP bij de volgende verkiezingen aan de winst te helpen. (Youtube)

Maar dan zou je de SP moeten horen wanneer ondernemers/bedrijven een andere partij zouden helpen in hun campagnes. En die partijen vervolgens  hun belangen verdedigen.

Advertenties

Reageer!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: