SP weigert kabinet linkser te maken

Je houdt het toch niet voor mogelijk. Na jarenlang te lopen dreinen en zeuren over de verraders van PvdA, die nooit met de SP willen samenwerken, nu dit.

Oud-SP-partijleider Jan Marijnissen stelde echter dat de PvdA een jaar te laat was met het zoeken naar meerderheden. Bij de vorming van een coalitie wilde de SP graag meepraten. “Maar toen wilden jullie niet”, aldus Marijnissen.

Te laat, het staat er echt. Dus dan maar zo doorgaan, nietwaar Jan. Want jouw verongelijktheid is natuurlijk veel belangrijker dan Nederland. En haar burgers. Jammer jongens, te laat. En dan is 10-20 jaar de PvdA tot op het bot afzeiken op sp.nl en in andere media misschien wel een iets te ludieke manier om vrienden te maken?

Ander nieuws:

Samsom wil regeren met SP

Diederik Samsom wil de volgende minister-president van Nederland worden. De PvdA-leider zet in op een linkse coalitie met de SP, die hij als een “prima” regeringspartner ziet. (Telegraaf, 23.05.2012)

Samsom: niemand meldde zich om mee te regeren

Geen enkele andere partij meldde zich met de wens te willen regeren en daarom besloten VVD en PvdA een poging te doen samen een stabiel kabinet te vormen. Dat zei PvdA-leider Diederik Samsom donderdag in de Kamer. ‘Helaas meldden zich geen andere fracties aan om mee te doen met de kern van VVD en PvdA’, zei Samsom. (AD, 20.09.2012)

Roemer: SP kan met VVD regeren

SP-leider Roemer ziet zijn partij in de toekomst best regeren met de VVD. De standpunten liggen op veel vlakken ver uit elkaar, maar dat hoeft niet onoverkomelijk te zijn, zegt Roemer in dagblad Trouw. (NOS, 07.01.2012)

Advertenties

Reageer!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: