Zomerfun 2013

afslaanholland

SP begrijpt niets van Asscher

Paul Ulenbelt snapt niet dat minister Asscher onze afspraken met de EU niet aan zijn laars lapt. Overigens stopt Ulenbelt’s sympathie bij de uitbuiters van de Oost-Europese gastarbeiders, want dat zijn ook maar slachtoffers (hoewel door rechter veroordeeld voor 3 jaar cel voor “moderne slavernij”), dus het zal wel weer alleen gaan om kritiek op de PvdA.


SP Actie zebrapad NAVOlaan

Just saying. “De SP organiseerde een ludieke actie. Het zette bloembakken aan de kant van de weg en deelde bloemen met een kaartje uit”


SP zet Waterlanders weer eens goed in de shampoo

“Tijdens de Broeker feestweek heeft de SP Waterland bij de afspoelplaats van de grote Land Over Zand wedstrijd shampoo en sponsjes uitgedeeld.”


De SP Castricum onthult uitkomst enquêtes over uitbreiding Geesterduin

“De grote meerderheid van de inzenders koos voor het antwoord B: ‘Ik ben tegen de plannen zoals ze er nu liggen’.” 58%, als aangegeven, is echter een nipte meerderheid – zeker geen “grote meerderheid”. De SP heeft 6000 formulieren verspreid én de mogelijkheid geboden om het formulier te downloaden. 470 kwamen er terug. Dat wil zeggen dat de zaak hooguit door 7,8% van de 6000 Castricummers met een formulier (in de buurt?) belangrijk wordt gevonden, en 4,5% daar expliciet op tegen was. Castricum zelf heeft 34.371 inwoners.
UPDATE: Mijn reactie met hierboven genoemde cijfers is snel en adequaat verwijderd. De censuurmachine blijft intact.


SP boos over neergestorte gans in Nieuwerkerk

Jagen is okee volgens de SP Zuidplas , zolang er maar geen enkele barbequende toerist en godbetert zijn kinderen een dood dier te zien krijgen. De jager heeft inmiddels zijn nederige verontschuldigingen aangeboden.


SP trapt verkiezing ‘huisjesmelker van het jaar’ af
Deze keer gaat de SP-jeugd op “jacht” en ene mevrouw Betty Chang kapot maken. Alweer, want de SP trapte haar in 2006 al “Huisjesmelker Van Het Jaar, en in 2011 zelfs “Huisjesmelker Voor Het Leven” . Het doet vermoeden dat er geen andere huisjesmelkers te vinden zijn. Maar goed, ‘we’ hebben weer een actie.
Meer over de praktijken van de SP en (vermeende) huisjesmelkers op dit weblog.


SP Breda vestigt uitvalsbasis in Scheldestraat
Guerilla in Breda.


SP nog steeds ontevreden over dijkverzwaring tussen Enkhuizen en Hoorn

Genoteerd. Hoe ontevreden zouden ze zijn als morgen de dijk doorbreekt? Vast ook hééél ontevreden!


SP wil overname KPN tegenhouden
In werkelijkheid: Kamerlid schrijft een brief(je).


Van Bommel bezoekt CIDI

Zich aansluiten bij een pro-Israël demonstratie, terwijl de bommen op Gaza vallen, of hobnobben met joodse kolonisten, was zeker nog niet (erg) genoeg. “We weten elkaar goed te vinden,” en “het CIDI heeft ook een uitstekende nieuwsbrief,” verklaarde Van Bommel opgetogen, die langzamerhand in Esther Voet’s achterste verdween.


SP spaart speldenprikken
Het wordt een mooi kussen met papiertjes!


Karabulut: ‘Communistisch Manifest heeft nog steeds waarde’
Marx draait zich om in zijn graf.


SP boos over hoge ritprijzen bus

Jawel, heel boos. Ontzettend boos. “Het mag alleen nooit zo zijn dat klanten slachtoffer worden van bezuinigingen”, zegt fractievoorzitter Jimmy Dijk van de SP. Nee, maar wie dan wel. Het personeel? Lonen verlagen? Ontslaan? Minder bussen? Het blijft gissen…

Roemer in Brazilië. Als er SP op staat hoeft het op zondag niet dicht hoor!

SP bezorgd om ‘afluisteren’ Kamerleden

Maar wanneer het om het bespioneren en filmen van burgers met uitkering gaat dan is dat prima in orde. En wanneer SP’ers zelf ‘per ongeluk’ maandenlang emails lezen van andere partijen is dat ook geen probleem.


SP Vlaardingen bezorgd om bedrijven ’sloopbuurt’

Lees: het gaat alleen om meneer Hakan van Mango Groente en Fruit. Maar wie weet krijgt de SP in Vlaardingen er straks wel een stem bij!


Tweede Kamer krijgt vrijgemaakte SP’er
Gezellig whatsappen met Arie Slob.


SP-meldpunt Assen levert ruim 50 klachten huurders op

Huurverhoging: altijd prijs. Zo ving de SP weer “signalen” op. In heel Assen werden door de SP wel 48 klachten en nog wat “telefonische reacties”. Assen heeft volgens het CBS 12.315 huurwoningen. De 48 klagers vertegenwoordigen dus nog geen half procent van het totaal aantal huurders. Een “zorgelijke situatie”?


Roemer: ‘Beursgang ABN Amro is doldwaze actie’
Dus wat gaat de ‘actiepartij’ doen? Nou, niets. Dus.

Advertenties

Reageer!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: