SP verbiedt raadsleden asielzoekers te helpen

marika-vrolijk

Het Emmense SP-raadslid Marika Vrolijk stapt uit de fractie in haar woonplaats en neemt haar zetel mee. Op emmen.sp.nl lezen we:

“…het was moeilijk voor haar om haar privé-activiteiten en het raadslidmaatschap voor de SP voldoende te scheiden.”

Privé-activiteiten? Vrolijk zette zich in voor asielzoekers. Zij is zo sociaal bevlogen dat ze er zelfs een in huis nam als noodopvang. Je zou denken dat zij zodoende een echte SP-topper is waar de partij trots op is. RTV Drenthe:

Volgens Vrolijk moest ze van de SP stoppen met het helpen van uitgeprocedeerde vluchtelingen of anders de partij verlaten. Ze heeft naar eigen zeggen daarom gekozen de SP de rug toe te keren. SP-fractievoorzitter Wim Moinat bestrijdt dit. Volgens hem moet ze zelf weten wat ze in haar dagelijks leven doet zolang ze in de gemeenteraad maar het SP beleid uitdraagt.

Zodoende moeten we concluderen dat het beleid van de SP is dat je geen asielzoekers mag helpen. Het credo Niet lullen maar poetsen is een “privé-activiteit” geworden. Desalniettemin had Marika Vrolijk, toen ze raadslid werd, moeten weten dat alleen de SP mag bepalen wat je idealen zijn en hoe je je tijd invult. Als je SP-raadslid wordt ben je 24 uur slaaf van de partij. Die gaat altijd voor, mensen in nood zoeken het maar uit. Zeker wanneer dat de “treinladingen met profiteurs” betreft. Daar hebben ze zelfs een raadszetel voor over. In Emmen betekent dat de helft van de fractie.
treinladingen

Advertenties

  1. jolanda

    De SP is intern niet zo sociaal als ze naar buiten doen voorkomen. Ik bewonder Marika dat ze dit heeft gedaan en hoop dat ze haar zetel behoudt ook na de 4 jaar. Ga ervoor jij bent echt sociaal!

  2. hoezoo profiteurs volgens mij hebben de Nederlanders eerst Afrika leeg geroofd en profiteren grote nederlandse bedrijven nog steeds

  3. Ro

    @jolanda, als je niet weet waar je het over hebt of een aantal dingen niet begrijpt…..doe je er verstandiger aan er eerst achter zien te komen hoe echt zit…. Zeker als het gaat over hoe het er aan toe gaat of werkt bij en binnen de SP.

  4. Nou Ro, jij weet het blijkbaar wel, dus we zijn reuze benieuwd!

    Hoe het er aan toe gaat of werkt bij en binnen de SP is geen geheim Ro. Ik weet het van SP’ers, ik zie het al jarenlang voorbij komen, en het komt zo af en toe ook nog in de krant.

Reageer!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: