“Ik weet nu hoe een leprapatient zich voelt”

lepra

DEN HAAG – De fractievoorzitter van de SP in Den Haag, Ingrid Gyömörei, keert na de verkiezingen van 2014 zeer waarschijnlijk niet terug de Haagse gemeenteraad.

Gyömörei voelt zich geschoffeerd door haar eigen partij nadat ze afgelopen weekeinde naar eigen zeggen geen goed antwoord kreeg op de vraag waarom zij niet opnieuw lijsttrekker mocht worden. Ook vindt zij dat de leden niet goed op de hoogte zijn gesteld van de leiderswisseling. Gyömörei voelt zich daarbij enorm in de steek gelaten door de top van de partij. ‘Ik weet nu hoe een leprapatiënt zich voelt,’ zegt zij. (…)
‘Het is tijd voor iets anders. Ik ben mijn familie kwijt en politiek dakloos. Dit is allemaal niet netjes gegaan, niet socialistisch.’ Lees verder →

Bij de SP kun je je hele leven lang krom liggen voor de partij, maar als er van hogerhand iets anders wordt besloten kom je bij het grof vuil te staan. En wanneer dat nodig is worden er allerhande trucjes met leden en stemmen toegepast. Dat had Ingrid Gyömörei toch moeten weten.

Advertenties

Reageer!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: