De mullah van Bergen op Zoom sleept zich straks weer naar het werk?

Gonny AndreasGonny Andreas, het enige raadslid voor de SP in Bergen op Zoom schitterde dit jaar van afwezigheid. Van de negen raadsvergaderingen dit jaar bezocht ze er vijf. De raadscommissie Burger en Bestuur liet ze zes van de zeven keer lopen en de commissie Stad en Ruimte bezocht ze drie keer wel en vijf keer niet, aldus BN/De Stem. Andreas verklaart: “Ik heb in juni een ongeluk gehad en nu ben ik heel druk met mijn verhuizing.”

Ondanks haar falen om te doen waar ze voor wordt betaald, zette de SP Andreas in het zonnetje. In mei dit jaar ontving zij een Zilveren Tomaat “voor haar jarenlange inzet”. Inzet?

Gonny Andreas is zo dik is dat ze zich alleen nog maar kan voortbewegen in een rollator. Natuurlijk zal de verhuizing van mevrouw daardoor een gigantische klus zijn. Maar jeuk aan haar grote teen zal dat ook veroorzaken. De vraag is echter of dat op kosten van de belastingbetaler moet gebeuren. De SP zal het een zorg zijn, want die vangt de afdracht wel. Die is belangrijker dan het welzijn van Bergen op Zoom.

Commissielid Marco Hart durfde in september vorig jaar kritiek te leveren op haar afwezigheid en slechte functioneren, waarop hij opstapte. Andreas wist daarop te melden dat als Hart niet uit eigen beweging was opgestapt, had zij hem eruit gezet. “Hij heeft mij maar te steunen. En dat deed-ie niet.” Enkele dagen later werd Hart geschorst ter voorbereiding van zijn royement.

Bij de Gemeenteraadsverkiezingen in 2010 raakte de Bergse SP bijna de helft van haar stemmen kwijt.

Lees ook:
→ SP-sharia Bergen op Zoom zet in op royement
→ Bergse SP zet Marco Hart uit partij
→ SP-sharia Bergen op Zoom zet in op royement
→ Spookraadslid Gonny Andreas blijft afdracht-melkkoe

Advertenties

Reageer!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: