Buiten collecteren, binnen potverteren

“Bezoekers van de nieuwjaarsreceptie kunnen bij de SP’ers een donatie doen aan de voedselbank of donateur worden, via een machtigingsformulier. De twee SP-wethouders, Luuk van Geffen en Gerrie Elfrink, en ook vicevoorzitter van de gemeenteraad Jurgen Elfrink zullen de voor hen gemaakte kosten voor de receptie aan de voedselbank doneren. Hiermee start de actie van vanavond al met drie donaties van samen 108 euro!” (arnhem.sp.nl) [verwijderd]

De SP is is de rijkste partij van Nederland, maar gaat toch met de pet rond. Een bezuiniging van 4000 euro op de receptie was volgens de SP “teleurstellend”, maar zien we een uitroepteken wanneer drie SP’ers ieder 36 euro (publiek geld!) doneren aan de Voedselbank.

De Arnhemse SP is in coalitie met de VVD, de partij die volgens Emile Roemer steelt van de armen en het verdeelt onder de rijken. De werkelijkheid heeft de borstklopperij echter alweer ingehaald, door iemand die op de receptie aanwezig was:

Lachwekkend was de, uiteraard opnieuw decadente, nieuwjaarsreceptie in de Eusebius. Binnen maakten de coalitieSPerts gretig gebruik van het decadente zelfbevlekkingfeest en buiten protesteerde de SP voor de voedselbank. Als het niet zo tragisch zou zijn, zou ik niet meer bijgekomen zijn van het lachen. De VVDerts in Arnhem lachen zich intussen rot onder het motto van ‘iedereen heeft zijn prijs’. Ik gun Roemer alvast zijn status als minister. (Artois Arnhem za 07 januari 2012 13:33 op Joop.nl)

Advertenties

Reageer!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: