Armoede werkt wél in Alkmaar

OLYMPUS DIGITAL CAMERAUpdate over de neoliberale SP-wethouder Mirjam Hamberg, die tegen de afspraak in heeft besloten om nog eens een extra half miljoen euro te bezuinigen op de (sociale) Werkvoorziening Noord-Kennemerland (WNK).

De SP Alkmaar zwijgt hierover nog steeds als het graf. Het laatste bericht op haar website meldt echter: “Een aantal SP ers uit H.H.Waard en Alkmaar gaat ‘actie voeren’ bij het WNK in Alkmaar.” Waarom de moeite nog doen, wanneer de bezuinigingen uit eigen stal komen? Omdat: “De mensen die hier werken worden als het kabinet z’n plannen doorzet, zwaar getroffen door de bezuinigingen.” Ah, ja natuurlijk, zo zuigt de Alkmaarse SP it haar duim, het is de schuld van het kabinet!

Ik was persoonijk getroffen door het feit dat veel mensen heel goed wisten waar het om gaat.
Ik zag prachtige handschriften voorbijkomen en eenvoudige blokletters maar de mededeling was duidelijk. ” N I E T D O E N R U T T E “.
Het is zo duidelijk dat deze instellingen in een behoefte voorzien, hoe belangrijk het is dat mensen daar kunnen werken.
Dit moet NIET WEG.

Ondertussen op planeet Aarde:

Raad Alkmaar roept wethouder op matje

ALKMAAR – De gemeenteraad van Alkmaar roept wethouder Mirjam Hamberg (SP) op het matje. Zij moet donderdagavond in een extra raadsvergadering uitleggen waarom Alkmaar tegen alle afspraken in een half miljoen meer wil bezuinigen op de Werkvoorziening Noord-Kennemerland (WNK). (lees verder)

Advertenties

Reageer!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: