Jo Schriek is een kakkerlak

 

schriekboos“Ik ben een kakkerlak…die vertrapt dient te worden” aldus Jo Schriek, raadslid van de SP in Alphen a/d Rijn. Daarom liep hij (met collega Ronald Pleij aka Ronald“kotsiedekotsie” Pleij) de raadszaal uit (zie foto), alwaar op 22 april het nieuwe college werd werd voorgesteld. “Uit zelfverdediging,” jammert hij op zijn weblog.

“Toen ik achter twitter ging zitten, was echter die teleurstellende woede nog in mijn geest. De kakkerlakken gedachte was toen zo in een tweet gezet. Ik ben geen John F, maar ook ik ben een kakkerlak die vertrapt dient te worden, en dat geldt voor veel zo genaamde volksvertegenwoordigers. Eigenlijk is dat de kloof. Volksvertegenwoordigers zijn gaan geloven in alle onzin die ze over elkaar uitstorten en zijn dus uit het oog verloren waar het ook alweer om draait.”

Echter Jo concludeert daar niet uit dat dat ook op hem en zijn partij van toepassing is. Weglopen uit de raadzaal durft hij wel, om zichzelf te redden, maar om Nederland te bevrijden van de kakkerlakken gaat hem blijkbaar te ver. Plakt het pluche dan zo lekker Jo?

“Bruine armen werk”

Jo Schriek is heel eerlijk over wat de SP onder oppositie voeren verstaat: “…flink met de stront emmer te rammelen. Dat is toch oppositie?”

Stem niet op de kakkerlakkenpartij en hun weglopers beste lezers. Die ongein is een verspilling van tijd en (uw) geld.

Advertenties

Reageer!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: