SP vervuilt 140 stations

Dat noemt SP schoonmaken…

Is het land na de massale vuilnismannenstaking net weer een beetje aan kant, komt de SP met het ludieke idee om vanochtend op 140 stations door het hele land kranten uit te delen in het kader van de Grote Schoonmaak. Euh, denken ze dan echt dat men de foldertjes netjes in de tas stopt om het pas thuis of op het werk netjes in de daartoe bestemde prullenmand te gooien? “In anderhalf uur hebben we 1000 kranten weggegeven,” aldus SP-Kamerlid Renske Leijten terwijl ze op Station Haarlem CS mensen lastigvalt trakteert op zo’n fijne SP-campagnekrant.

Reacties:

Ik heb de SP in actie mogen zien. In de wijk was een probleem dat al snel door SP-ers werd ‘gearresteerd’. In het bestuur van de wijkclub i.o. kwamen alleen wijkbewoners/SP-ers te zitten. Iedere vergadering mondde uit in een SP-opwekkingsbijeenkomst. Het was vlak voor de gemeenteraadsverkiezingen. Daarna viel het dood, besteedde de plaatselijke SP-fractie er geen enkele aandacht meer aan. Dat het toch nog op de agenda kwam en er nog iets werd bereikt was omdat de fracties van GL en D’66, die daarvoor overwalst waren door de SP-machine, gewoon gestaag doorgingen. Daarmee heeft de SP zich voor mij getekend. Het is een SOF, een socialistisch opportunistische flop. Iedere stem daarop is verloren en houdt inhoudsloze machtwellustelingen en baantjesjagers aan de gang die niet meer bagage dan een grote bek hebben.
Piet D. – 25-05-’10 17:16

Wel jammer dan dat politiek de SP altijd tegen vanalles is en dat ze zelden in colleges plaatsnemen. Daar kun je veel meer bereiken. Je kunt wel overal tegen zijn….maar dat schiet niet op. Sp en GL zijn broeders in bedoelingen, maar GL is meer actief als het gaat om het politieke toneel waar de beslissingen vallen. Denk dat de kiezer dat nu ook laat zien…hoeveel symapthie ik ook heb voor de SP
Peter Jan – 25-05-’10 17:20

Gerelateerd:
» Schoonmaakactie SP vervuilt
» Gratis kranten zorgen voor milieuvervuiling

Reageer!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: