Stop subsidie Dennis de Jong

Dennis de Jong hielp de Scientology sekte te promoten in een video. Dat deed hij naar zeggen ‘voor de mensenrechten’ uit hoofde van zijn functie bj BuZa. Ik vraag me serieus af welke sektes en cults BuZa nog meer helpt promoten – als De Jong daarover de waarheid spreekt. “Maar dat heeft niets met mij persoonlijk te maken,” voegde hij er aan toe. Ik denk van wel, want meneer zit toch echt met geest en lichaam in een Scientology studio, zonder dat er iemand een pistool tegen zijn slaap drukt. Voor de mensenrechten?

Karabulut: stop subsidie Ramadan

In maart dit jaar nog verketterde de SP Tariq Ramadan:

Karabulut is geschrokken van de zeer homo- en vrouwonvriendelijke citaten van Ramadan die afkomstig zijn van cassettebandjes in handen van de Gay Krant. Zo zegt hij: ‘homoseksueel gedrag is een teken van een aandoening, een stoornis en een onevenwichtigheid’.

Het onderstreept weer eens de hypocrisie van de SP. Een moslim mag je van alles kwalijk nemen zonder bewijzen in handen te hebben gehad, maar een sekte die bewezen iets dergelijks beweert moet je helpen promoten, en nog op kosten van de belastingbetaler ook.

Scientology: homoseksualiteit is een “geestelijke afwijking”

De opvatting van de Scientology Church is dat homoseksualiteit een geestelijke afwijking is. In de Scientology-bijbel genaamd ‘Dianetics’, geschreven door de oprichter (en tevens science-fiction schrijver) Ron L. Hubbard, staat: “Seksuele perversie is eigenlijk een psychisch ziekte” en een “geestelijke afwijking”. Pervers is volgens Scientology alles dat niet voldoet aan heteroseksuele op-en-neer-seks, zoals o.a. homoseksualiteit, promiscuïteit (“vrije liefde”) en SM. Deze perverselingen zijn “uit op de vernietiging van leven, reputatie en eigendom.” Homoseksuelen hebben geen maatschappelijke en sociale waarde, en horen thuis achter slot en grendel. Hun “afwijking is besmettelijk” en daarom zijn homoseksuelen “zeer gevaarlijk” voor het “ras”. (bron)

dennis-de-jong

Mensenrechten?

“Een homoseksueel kan niet liefhebben; 1.1-en [een cijfer dat een soort ‘Untermensch’ kenmerkt] kunnen van niemand houden. Hun relaties bestaan uit: 1) korte, vieze en onpersoonlijke ontmoetingen, of 2. langere overeenkomsten die worden gekenmerkt door dramatische tirades, ongemeen, jaloezie en ontrouw. Dat kan ook eigenlijk niet anders aangezien de sfeer er een is van verdenking en haat, verborgen achter schattig doen of zeuren over onbelangrijke zaken. Hun “liefde” verandert uiteindelijk in diepe verachting.” (Wikipedia)

En natuurlijk, Scientology kan homoseksualiteit ook “genezen”. Het zal een paar centen kosten want het is de enige ‘religie’ ter wereld die je voor hun spirituele diensten moet betalen. En flink ook. En lees bijvoorbeeld eens hoe Scientology over HIV-patienten denkt.

Deze sekte hielp de homoseksueel Dennis de Jong promoten door zijn optreden in de besproken video. En daar heeft hij naar zeggen geen enkel probleem mee. Dennis de Jong moet daarom opstappen als volksvertegenwoordiger.

Weet u dat u in een promotie-filmpje van de Scientology-kerk te zien bent?
“Jawel. Maar dat heeft niets met mij persoonlijk te maken.”

U vindt het dus niet erg dat u in dat filmpje zit?
“Nee.” (HP/De Tijd 9 juni 2009)

→ Dennis de Jong trad op voor scientology (1)
Dennis de Jong trad op voor scientology (2)

Advertenties

Reageer!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: