Dennis de Jong trad op voor Scientology (2)

Heel Nederland krabt zich inmiddels achter de oren, dus verschijnen er steeds meer berichten in de media. In HP/De Tijd is Dennis de Jong heel duidelijk:

Weet u dat u in een promotie-filmpje van de Scientology-kerk te zien bent?
“Jawel. Maar dat heeft niets met mij persoonlijk te maken.”

U vindt het dus niet erg dat u in dat filmpje zit?
“Nee.”

dennis-de-jong

Is Dennis de Jong een Thetan?

De Jong heeft er dus geen probleem mee om als volksvertegenwoordiger de Scientology Church te promoten, en met hem persoonlijk heeft dat niets te maken. Dan moeten we geloven dat Dennis daar helemaal niet (geheel vrijwillig) zit voor de Scientology-camera, maar een Thetan, in het lichaam van Dennis de Jong. Volgens de sekte is een Thetan een van de planeet Venus afkomstige entiteit die het lichaam van een mens inneemt en hypnotiseert voor slechte doeleinden. Die zijn 75 miljoen jaar geleden op aarde gezet door de dictator Xenu van de Galactictische Confederatie genaamd Teegeeack, in een op een “DC-8″ lijkend ruimteschip (zonder propellors). Daarna wil die dictator de mensheid uitroeien met waterstofbommen.

Misschien voelt de SP’er zich aangetrokken tot Scientology omdat de sekte meent dat de mens geen vrije wil heeft. De Jong geeft namelijk aan dat hij zijn optreden in opdracht van de overheid moest doen. Waarover in de archieven BuZa ‘toevallig’ niets te vinden is.

Recent Scientology nieuws:

Wikipedia heeft het onmogelijk gemaakt om vanaf een Scientology IP-adres nog artikelen te wijzigen. Die radicale beslissing komt na jarenlang getrouwtrek over de neutraliteit van wijzigingen door volgelingen van de kerk. Leden van Scientology zouden negatief commentaar over de kerk structureel verwijderen van de encyclopedische site.

Vandaag is in Parijs een proces begonnen dat de Scientology duur kan komen te staan. De aanklacht tegen de Scientology-kerk windt er geen doekjes om: “Volgelingen geld uit de zak kloppen is het enige waar de beweging op uit is”.

De Brusselse raadkamer heeft beslist het dossier rond de Scientology-kerk voor onbepaalde tijd uit te stellen. Het federaal parket wil twaalf leden en twee vzw’s van de religieuze beweging voor de correctionele rechtbank brengen op beschuldiging van oplichting, afpersing, het onwettig uitoefenen van de geneeskunde en het vormen van een criminele organisatie. Het onderzoek sleept al twaalf jaar aan maar nu heeft de verdediging nog negen verzoeken ingediend voor bijkomende onderzoeksdaden.

→ Dennis de Jong trad op voor scientology (1)
→ Stop subsidie Dennis de Jong

Advertenties

Reageer!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: