Peter Lucassen geen prutser maar slachtoffer

calimeroNa het aftreden van de SP-wethouder Peter Lucassen – die tot aan het naadje bleef zitten, want het pluche zat zo lekker – was de enorme zak met gouden SP-talent leeg in Nijmegen, dus mag de concurrentie (d.w.z. elke partij) het oplossen. Tot blijdschap van de PvdA, die er Financiën bij krijgt. Nijmegenaren hoeven dus niet meer op de SP te stemmen.

Natuurlijk moest er een zinnig excuus worden verzonnen om niet nog meer af te gaan. Volgens fractievoorzitter Hans van Hooft jr. kwam dat neer op: het is niet de moeite want er zijn nog maar tien maanden te gaan voor de gemeenteraadsverkiezingen. Nog ‘maar’ tien maanden? Wanneer dat de houding van de niet-lullen-maar-poetsen-partij is, kan het nog leuk worden tijdens de TK campagne.

Ondanks de blunders van Lucassen heeft de SP nog steeds een “diep respect voor het enorme werk dat Peter heeft verricht.” Jawel, Lucassen heeft helemaal niets verprutst, maar is juist het slachtoffer van ‘andere partijen’ en ‘onfrisse debatten’. Echt waar. U zult begrijpen dat we een geheel ander verhaal zouden lezen wanneer Peter Lucassen van een andere partij was geweest.

Advertenties

Reageer!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: