EU-bescherming homo’s niet belangrijk

SP-homo Ron van Zeeland vindt een wet ter bescherming van homo’s in de EU-landen niet erg belangrijk. Hij komt er op zijn weblog terug om zijn eerdere verontwaardiging, én het kiezersbedrog van zijn partij, te vergoeilijken.

In het verkiezingsprogramma [red. verwijderd] voor de Europese verkiezingen van de SP (2004) sprak de SP zich nog uit vóór een Europese anti-discriminatiewetgeving: “Binnen veel lidstaten van de Europese Unie bevinden zich specifieke bevolkingsgroepen of sectoren van de bevolking die maatschappelijk gezien niet volwaardig kunnen participeren. Via het wegnemen van obstakels en het creëren van voorzieningen (… anti-discriminatiewetgeving …) stelt de EU zich ten doel om voorwaarden voor een volwaardige participatie (adequate bescherming, toegang tot werk en voorzieningen) te scheppen voor groepen die zich in een achterstandpositie bevinden.” Prima. Maar als donderslag bij heldere hemel is de SP er tegen.

Van Ron van Zeeland weten we, als we het toch over “adequate bescherming” van homo’s hebben, dat hij ernstig getraumatiseerd is door pestkoppen van Marokkaanse en Turkse afkomst. Zó erg dat hij uit het milticulturele Delfshaven moest verhuizen naar het witte Hillegersberg, na een “bedreiging” van een “Engels-Turkse buurjongen”, en een “elleboogstoot” in een tram (van?). De politie weigerde zijn aangiftes merkwaardig genoeg op te nemen. Des te verbijsterender is het hoezeer hij momenteel bereid is om voor zijn partij door het stof te kruipen, en opeens te stellen: “Heb ik nu ruzie met mijn partij? Ik dacht het niet. Als ik mijn partijkeuze af zou laten hangen van het onderwerp homo-emancipatie, dan kon ik beter lid worden van GroenLinks of D66. Maar er is meer op deze aardkloot om je druk over te maken en dan steekt de SP met kop en schouders uit boven de rest.”

[email van een lezer:]
Het wegduiken en vergoeilijken zit er al stevig in. Lekker makkelijk zeg, dus elke keer dat er gedraaid, genegeerd of ineens een ander stemgedrag naar voren komt kan je het excuus naar voren brengen dat er nog heel veel andere en ergere dingen zijn.
Zal best, maar in de scholingen werd ingepeperd dat ALLES belangrijk is, aangepakt moet worden en dat anderen (met name de PvdA) constant beschuldigd worden van draaien . Als afdelingsknuppel hoor je alles van  klagende buurtbewoners over losliggende stoeptegels tot circusdieren serieus te nemen en 100% inzet wordt verwacht. Ga je als afdeling tegen de lijn in van Rotterdam, dan zijn de rapen gaar. Ron van Zeeland is zodoende een typische slappe SP-zak.

Advertenties

Reageer!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: