SP Statenlid Pierre Diederen schuldig bevonden

Gouverneur Frissen stuurde Diederen donderdagavond een mail waarin hij hem veroordeelde wegens handelen in strijd met artikel 13 van de grondwet, het schenden van het briefgeheim, waarbij hij bovendien niet integer heeft gehandeld. Het CDA vond dat Diederen moest opstappen, maar dat weigert hij.

Fikse tegenvaller voor de SP dus, en natuurlijk ook voor enkele enthousiaste reageerders hier. De komende dagen zullen vele discipelen en andere SP-gelovigen ongetwijfeld heel hard huilen op de diverse internetfora. De procedure zal niet deugen, de gouverneur zal niet deugen, het CDA zal (nog veel meer) niet deugen, en natuurlijk zal ook de media weer niet deugen. Hoewel de schuldige daar eerder handig gebruik van had gemaakt ter meerdere glorie van de partij. Overigens, en dat tekent het laffe karakter van Statenlid Pierre Diederen, die over de uitspraak enkel kan mompelen “erg kort door de bocht”, weet alleen Thijs Coppus in de media op de uitspraak te reageren. Die natuurlijk alleen maar kritiek heeft op het onderzoek. De vraag is nu of de SP-elite in Den Haag traditioneel de zaak gaat doodzwijgen of een Meldpunt gaat inrichten tegen automatiseringsbedrijven. Ik gok op de gebruikelijke gang van zaken: de doofpot. Inclusief het verwijderen van elke reactie op de SP weblogs die met deze zaak te maken heeft, zoals dat ook het geval is bij reacties met de woorden “SP Transparant”, “censuur”, “Ali Lazrak”, “Duzgun Yilderim”, “Elma Verheij”, etcetera, etcetera. Mea culpa, dat is een uitdrukking die bij de SP onbekend is. Laat duidelijk zijn dat de SP met zijn zwijgen dit gedrag van zijn politici steunt. Weet dus waar u op stemt.

SP Statenlid ontmaskerd als notoire leugenaar

Voor wie (nog meer) amusement wil, lees dan vooral de pathetische pogingen van de SP Limburg om recht te praten wat krom is:
SP: boosheid CDA is camouflage van eigen falen, [verwijderd]
SP Statenfractie eist excuses provincie over doorsturen mail [verwijderd]

Reageer!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: