SP weblogregels volkomen arbitrair

[Een bericht uit het oude weblog sptransparant.blogsome.com uit het Wayback Internet Archive. Links en afbeeldingen in het bericht lopen ook via het Archive.]

“Racistische of anderszins strafbare uitspraken worden zonder meer verwijderd.” schrijft babe Lilian Marijnissen in haar ’spelregels’. Kletspraat dus. Neem bijvoorbeeld de neo-nazi ‘Ellen’, die deze en andere SP weblogs al jarenlang volkomen ongehinderd volspamt met islamofobe en racistische praat. Recent voorbeeld (n.a.v. verjaardag Mandela):

Lilian Marijnissen tolereert racisme

Nee, de SP heeft daar blijkbaar niet zo’n probleem mee. Wél met mensen die zich afvragen waarom de SP nog nooit een antifascistisch standpunt heeft ingenomen:

Lilian Marijnissen tolereert racisme

De verwijdering van deze reactie vormt mijns inziens meteen een antwoord op mijn vraag. Ik vond de vraag ontopic aangezien het over ‘buurten in de buurt’ in Oss ging, terwijl er een paar dagen daarvoor een grote NVU demonstratie in Oss was, breed uitgemeten in de landelijke pers, maar zelfs Lilian Marijnissen, raadslid te Oss, dit op haar weblog doodzweeg. Misschien kwam dat door het unheimische thema van van de neo-nazidemonstratie?

Advertenties

Reageer!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: