Censuurkampioen Krista van Velzen

[Een bericht uit het oude weblog sptransparant.blogsome.com uit het Wayback Internet Archive. Links en afbeeldingen in het bericht lopen ook via het Archive.]

Weer een rondje gecensureerde berichten. Het werk gaat door. Laat u niet wijsmaken dat er op de SP weblogs “gemodereerd” wordt. Natuurlijk, alle SP’ers zijn zonder uitzondering tegen censuur en voor de vrijheid van meningsuiting. Maar zij zwijgen en kijken weg wanneer blijkt dat de SP kritische vragen en opmerkingen censureert.

Clusterbommen worden verboden
Eerder suggereerde Van Velzen een complot tegen haar aangespannen door minister Verhagen. Nu blijkt dat helemaal nergens op te slaan. Maar de herinnering moet bij de SP altijd kort worden gehouden dus ging deze opmerking er gezwind af:
SP Krista van Velzen censuur

Verburg schoffeert klokkenluiders
Krista van Velzen is een groot dierenvriend. Daar heeft ze zelfs een prijs voor gekregen: Dierenbeschermer van het Jaar(2007). Ook vindt de SP dat klokkenluiders beschermd moeten worden. Toevallig val ik in beide categorieën: als groot dierenvriend en klokkeluider. Daarom vraag ik Van Velzen ook herhaaldelijk om op te komen voor wilde dieren in het circus. Maar dat mag niet van deze dierenvriend. Niemand mag namelijk weten dat de SP stiekem een regeltje uit hun standpunten hebben verwijderd. Maar ach, ik kan wel tegen een beetje schofferen hoor, dierenvrienden zijn ook maar mensen, nietwaar?
SP Krista van Velzen censuur

Clusterbommen worden verboden
Krista van Velzen is tegen clusterbommen omdat dat “geen humane wapens” zijn, en “niet acceptabel”. In een eerder bericht over clusterbommen had ik op haar weblog gevraagd welke wapens voor de SP dan wel humaan en acceptabel zijn. Dat werd meteen verwijderd. Nu vroeg ik het weer, en dat werd ook verwijderd. Is dat nou zo’n onfatsoenlijke vraag?
SP Krista van Velzen censuur

Dat mag niet
Okee, seks met dieren mag niet. De foto met de slak op de tepel plaatste Van Velzen wederom. Eerder vroeg ik of dat haar borst was. Dat zal een onfatsoenlijke vraag zijn geweest, want die werd verwijderd. Het is natuurlijk prima dat Van Velzen slakken tegen mensenborsten wil beschermen. Maar wie beschermt mij tegen de censuur van Van Velzen? En wie beschermt de circusdieren? De SP niet, maar dat mag niemand weten.
SP Krista van Velzen censuur

Ook VS pakt clusterbom aan (ooit..)(een beetje..)(misschien..)
Ik doe maar weer eens een poging… Ook reageer ik op de een of andere idioot die alle SP weblogs volspamt met een andere idioot, David Icke. Dat soort buitenaardse berichten zijn blijkbaar wel welkom voor de SP.
SP Krista van Velzen censuur

Defensie betwist 698 burgerslachtoffers in Afghanistan
Merkwaardig genoeg is deze reactie een tijdje blijven staan. Tot het waarschijnlijk doordrong dat er toch wel iets van kritiek op de SP in zat. Misschien heeft er zich een speciale SP censuurcommissie over gebogen, je weet het niet. In ieder geval is mijn reactie later toch weer verwijderd.
SP Krista van Velzen censuur

Advertenties

Reageer!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: