Hulde aan Story, geesten en aliens

[Een bericht uit het oude weblog sptransparant.blogsome.com uit het Wayback Internet Archive. Links en afbeeldingen in het bericht lopen ook via het Archive.]

SP Story

Geen van de media durven te schrijven over “de geheime Bilderbergconferentie” behalve het roddelblad Story. Het blad biedt wel vaker een podium aan de SP, en daarom is de Story een eerbiedwaardig blad, aldus Harry van Bommel. De Story heeft volgens Van Bommel zelfs een “politiek redacteur”, Karel Hille. Geloofwaardig?

Karel Hille, tevens de schrijver van de hit ‘Waarheen waarvoor’ van Mieke Telkamp, houdt wel van een sappige complottheorie. Voor de Nederlandse televisie maakte hij ooit een programma over het feit dat het niet Rudolf Hess is geweest die zelfmoord heeft gepleegd in zijn cel, maar een dubbelganger. Het sloeg niet aan bij de nuchtere Nederlander. Ook schrijft Hille tegenwoordig boeken over de paranormale geestenwerelden mediums. Omdat Karel Hille tevens de manager is van het medium Marchien Bakker, ook eigenaresse van een afslankinstituut te Zeewolde. En Karel Hille heeft een (commerciële) website, het Paranormaalburo. Inderdaad, hetzelfde soort oplichterij als bijvoorbeeld Astro TV.

Politiek redacteur Harry? Het is al erg genoeg dat entrepreneurs als Karel Hille het publiek belazerd, maar dan hoef jij dat nog niet te doen, toch?

Behalve het traditionele apostelen- en apologetenleger van de SP weblogs reageren er enkele mensen, die wel hersens hebben ontwikkeld, terecht op Van Bommel’s weblog:

“Het is gewoon weg genant Harry, dat je in zo’n flut-blad je mening geeft. Jaren terug schreef je een open brief aan John de Mol met daarin een vraag zoiets als “wanneer de funzigheid eens zou ophouden?” En nu geef je vol trots interviews aan een zo’n vulgair blad, dat daarbij vergeleken de Telegraaf nog bijna links-intellectueel genoemd kan worden! Zie die überordinaire voorkant; schrijf daar eens een brief over in de stijl zoals je die ooit aan John de Mol richtte!”

“39 vrouwen en kinderen platgebombardeerd een opbouwmissie? en jij in de story om de gewone hollander te bereiken?”

Een SP-apostel (en Adam Curry fan) legt uit: “Al schrijft men de waarheid met stront op een shijthuisdeur, het blijft de waarheid en dat is juist wat we zo keihard nodig hebben.” Die stuur ik door naar de PVV, want die weten wel raad met strontwaarheden.

Ook wordt op Van Bommel’s weblog ene David Icke naar voren geschoven, die o.a. stelt dat “Christian patriots to be the only Americans who understand the truth about the New World Order” (de “Illuminati”). Zijn eigen uitgever stelt dat zijn publicaties “Holocaust-revisionistisch materiaal” bevatten. Icke citeert in zijn boeken ook extreemrechts en neo-nazi’s. In 1999 publiceerde hij het boek ‘The Biggest Secret’, waarin hij beweerde dat een aantal machtige leiders in de wereld zouden afstammen van de zogenaamde Reptilians, een bepaald ras van buitenaardse wezens uit het planetenstelsel Draco. Als voorbeelden van afstammelingen van deze aliens (”shape shifters”) werden o.a. door hem genoemd: George W. Bush, George H.W. Bush, Elizabeth II van het Verenigd Koninkrijk, Kris Kristofferson, Beatrix der Nederlanden, Bill Clinton, Hillary Clinton, Dick Cheney, Henry Kissinger, Frank Sinatra, Winston Churchill, Al Gore en Tony Blair.

Wellicht interessant materiaal voor de Story, maar ook weer een aardig kijkje in de keuken van de SP-stemmer, en wat van Bommel blijkbaar graag als reactie op zijn weblog laat staan.

Advertenties

Reageer!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: