‘De wurggreep van GroenLinks’

[Een bericht uit het oude weblog sptransparant.blogsome.com uit het Wayback Internet Archive. Links en afbeeldingen in het bericht lopen ook via het Archive.]

calimeroWanneer de SP haar zin niet krijgt, verliest of faalt, draagt zij een dikke plus bij aan theater en amusement, met gezwollen, populistische taal en Calimero-gedrag, en volkomen vergeet dat ons politiek systeem gebaseerd is op democratie. Ondanks dat Emile ‘Nederland here I come!’ Roemer roept dat de SP het verbod op oude auto’s in de binnenstad van Amsterdam ‘geblokkeerd‘ heeft, slaat SP-raadslid Meta Meijer hard om zich heen omdat dat in werkelijkheid niet zo is.

Het Amsterdamse besluit om oude auto’s te weren getuigt van “onbehoorlijk bestuur”, het is “symboolpolitiek”, en de PvdA en met name GroenLinks krijgen ervan langs: “De wurggreep van GroenLinks is blijkbaar zo knellend dat de PvdA nog liever tegen een motie van partijgenoten stemt dan dat ze GroenLinks laten weten dat er duidelijke beslissingen genomen moeten worden.”

Advertenties

Reageer!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: