Polen ‘tasten zelfrespect aan’

De hetze van de SP tegen Polen begint zorgelijke vormen aan te nemen. Gisteren meldde een lezer hier:

Ik erger me dood aan het livedebat over de SW, de SP staat een potje de boel te verdraaien over SW-geld dat verkeerd wordt ingezet (voor tijdelijke krachten/boekhouders, etc.) en dat wordt ook fijntjes weerlegd door Aboutaleb, die stelt dat juist de SP, die veel van de SW weet, ook weet dat dit soort lonen uit andere geldstromen worden betaald.
Dus gaat men ineens op een andere toer: De Polen zijn een bedreiging voor de SW en de mensen die daar werken. Paul Ulenbelt:“Hoe denkt u hoe de mensen die in het groen staan te schoffelen het ervaren als daar ineens een Pool wordt tussengeschoven, dat tast de eigenwaarde en het zelfvertrouwen aan. Gekker moet het niet worden.

Het kan best gekker. Hier lezen we dat Ulenbelt wil dat minister Donner de Poolse regering gaat opdragen om de Polen te betalen om Nederland te verlaten.

*UPDATE* In het online verslag van het debat staat wat Ulenbelt gezegd heeft:

“In het groen staan verstandelijk gehandicapte mensen te schoffelen. Daartussenin komt een hardwerkende Pool te staan. Wat doet dit met het zelfrespect van de mensen in de sociale werkplaats? Dit is heel erg slecht.”

Advertenties

Reageer!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: