SP steunt terreur

mek-pmoi

In de Telegraaf vandaag een artikel genaamd CDA’er steunt terreur, waarin staat dat het voormalige Tweede Kamerlid en oud-voorzitter van de vaste Kamercommissie voor Buitenlandse Zaken Henk de Haan een lobbyclub leidt die is verbonden aan een Iraanse verzetsbeweging die op de Europese zwarte lijst van verboden terreurgroepen voorkomt, de Dutch Group Friends of a Free Iran (FOFI), die gelieerd is aan de Volksmujahedin Organisatie van Iran, de PMOI (ook bekend als Mujahedin-e Khalq, de MEK), die stiekum wordt geholpen door de VS/CIA. Zoals alle terreurgroepen die aanslagen plegen in Iran.

al-mansouri-wake

En ja hoor, de SP, Harry Van Bommel roept er schande van:“Het is bizar dat zo’n prominente CDA’er, onze voormalige commissievoorzitter, deze functie heeft aanvaard.” Maar nog bizarder is dat de SP de terrorist Al Mansouri heeft gesteund, en geen ene SP’er daar schande van riep. Nee, sterker nog, volgens de SP is Al Mansouri een “mensenrechtenactivist”, de zelfbenoemde president (dus niet democratisch gekozen) van een van de meest olierijke provincies ter wereld in Iran. De organisatie van Al Mansouri, de Ahwaz Liberation Organisation (ALO, werd ook gesteund door Saddam Hoessein), zet hun ‘prestaties’ in Iran, waaronder aanslagen met spijkerbommen, op YouTubeEn hier nog een. Voor deze terrorist staat heel het pluche SP-zooitje in Den Haag te demonstreren. Gezelig met Geert Wilders en de rest van de Bomb Iran Lobby. Later werd daar van gemaakt: ja maar het was een demonstratie tegen de doodstraf. Lulkoek natuurlijk, want dat staat er niet op de SP borden. Ook stond men niet te demonstreren voor Saddam Hoessein, meen ik me te herinneren. Kortom, de SP roeptoetert weer eens wat, maar onderstreept hiermee eigenlijk zijn eigen hypocrisie.

SP steunt terroristen

Van Bommel maakt zich overigens ook sterk voor ‘de Koerdische zaak’, en stelt in dit interview dat de PKK, die ook op de terroristenlijst staat (en getraind wordt door Israël nota bene), ook best wel okee is. Dat je terroristische groeperingen steunt is al erg genoeg, maar verwijt dat dan niet een ander.

*UPDATE*UPDATE*UPDATE*UPDATE*UPDATE*
Volgens Alexander Brom (Nederland Transparant): “Als de brokkenpiloot van de SP van Bommel wat zorgvuldiger was geweest had hij geweten dat zijn partijgenoot en fractievoorzitter van de SP in de Eerste Kamer, de heer Tiny Kox, dit initiatief volmondig heeft gesteund tijdens een bijeenkomst van het Comité Dutch Group Friends of a Free Iran in Nieuwspoort in september 2007.”.

Advertenties

Eén reactie

  1. PKK is getrained door PLO niet door Israel
    PKK heeft hekel aan Israel

    Verzet tegen Terreurstaten Israel en Turkije juich ik toe

Reageer!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: